dinsdag 9 augustus 2011

de eerste stappen richting Prothese/Kunstvoet

We zijn gisteren naar het Revalidatiecentrum geweest en daar is de Liner aangemeten en ..............hij paste. Toen we de Liner zagen hadden we zoiets van dat past nooit, maar de Liner paste. Bij de tweede keer ging het al beter met aantrekken. Daarna hebben ze haar been opgemeten aan alle kanten, nagetekend en daarna in de doorzichtige folie gezet met allemaal aantekeningen erop. Daarna is ze in gegipst voor de juiste mall voor haar been. Het rode van de folie staat er dan ook gelijk op, handig!!!!!! Met de gipsen mall gaan ze nu aan de slag. Als het goed is en gaat kunnen we met 2 a 4 weken beginnen met de eerste stapjes met de nog niet afgewerkte kunstvoet. Dit moet natuurlijk geleidelijk aan gaan gebeuren en stapje voor stapje, kortom we hebben nog een weg tegaan maar we zien het helemaal zitten en gaan ervoor!!!! Gisteravond heb ik (Els) zelf de Liner aangekregen en nu gaan we iedere dag een poosje ermee aan zitten/liggen zodat de huid kan wennen aan de Liner.

Vandaag hebben we ook de laatste drie hechtingen eruit gehaald bij de huisarts en nu maar hopen dat de korsten er snel verder afschuren.

Aankomende zaterdag is Lizzy als VIP uitgenodigd bij de Opkikkerdag op het terrein van De Eemhof. We moeten ons daar als gezin melden en worden dan een dag verwend. We hebben een eigen vrijwilliger die ons helpt en bijstaat, haha. We hebben geen idee wat we precies allemaal gaan doen. Lizzy heeft een boekje/dvd/cd gekregen waar een aantal activiteiten staan die zouden kunnen komen en ja dan laten we het maar over ons heen komen. Leuk en ook heel leuk dat Sabine ook mee mag en toch ook wel een beetje in het zonnetje wordt gezet. Dat heeft ze ook wel verdiend vinden wij!!!

Nou we laten het weekend wel weten hoe het allemaal is geweest bij de Opkikkerdag!!!!

Nu nog de foto's van de Liner.

Het aanrollen van de Liner. De instrumenten maker is van Livit, Michiel.


De Liner is aan.

Gipsen maar, wij vragen ons af voor de hoeveelste keer zal ze gegipst zijn?????

3 opmerkingen:

  1. dank je lieve els dat we even mogen meekijken
    heb veel respect voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat alles nu een beetje beter verloopt.Volgende week wip ik even aan. Gr.A3

    BeantwoordenVerwijderen