zondag 7 augustus 2011

en het gaat nog steeds goed!!!!!!!!!!!!!!!Heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er kwamen wat vragen hoe het met ons ging omdat het blog niet echt werd bijgehouden, nou dat komt omdat wij met toestemming van Dokter Oostenbroek heerlijk drie weken naar Zeeland zijn geweest!!!!!!En dat heeft ons allemaal heel goed gedaan. Lizzy is ontzettend opgeknapt, ziet er weer goed uit, de wond ziet er super goed uit en buurvrouw/zuster Hetty was gisterenavond ook helemaal tevreden. De wond is helemaal dicht en de korsten moeten nu gaan drogen en eraf. Ze wast de wond zelf of zwiepie gaat dompelen in de douchebak. Het verbinden kan ze met behulp van ons ook helemaal zelf. Kortom het gaat super. ( wel blijven afkloppen natuurlijk) Het is heerlijk om tezien hoe ze vooruit gaat en weer groeit in haar zelf vertrouwen!!! Ze hobbelt heerlijk met de krukken in en om het huis. Het verband laten we als we thuis zijn er ook af, dan kan het drogen of we doen er even een sok om heen. Morgen moeten we naar het revalidatiecentrum om te passen, spannend!!!!



Zo dan hebben jullie wat foto's te kijken. Ze zijn op volgorde van de ziekenhuis bezoeken. Na morgen horen jullie weer van mij hoe het is gegaan in het revalidatiecentrum.

3 opmerkingen:

  1. fijn om te lezen , en wat zie ik op de foto, zelfs op het strand gezeten.
    Hebben jullie een beetje mooi weer gehad,
    Nog heel veel sterkte
    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie dat vakantie er al op zit voor jullie, dacht dat jullie nog 1 week te gaan hadden. Leuk de foto's erbij het is je dan toch eindelijk gelukt Els, goed hoor. Ik lees wel weer hoe het vandaag afgelopen is. Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen