vrijdag 8 juli 2011

Hetty en Lizzy de zusters

We kunnen zeggen na twee keer thuis verbinden en wond controle, ze gaat echt super vooruit!! Het is eng om te zeggen, maar we zien het met eigen ogen en ja onze zuster Hetty houdt het dan ook goed in de gate. Denk nou niet dan hoeft Lizzy niets te doen, nee, Lizzy doet zelf mee met de wond controle en verband erop doen en eraf halen. Kortom wij zijn super blij met onze eigen zuster!!!! We zien ook al dat de wond een beetje dicht gaat en aan de randjes van de wond nieuw vel komt. ( is ons uitgelegd hoor door zuster Hetty).

Lizzy vindt het ook heerlijk om buiten te zijn en geniet echt weer van alles om haar heen. Te veel drukte gaat nog niet, maar dat vanzelf wel weer. De anti biotica gaat ook super, de kanjer zegt: WAT MOET DAT MOET. Maar dat ze niet kan uitslapen vanwege de tijd tussen de anti biotica in vindt ze niet zo leuk!!! Snap het helemaal, maar we zijn over de helft!!!

We bakken ook heel veel, cake en vandaag koekjes.

Voor iemand die haar haar de afgelopen twee weken heeft gezien, kan ik vertellen dat we gisteren twee uur bij de kapper hebben gezeten, maaarrrrrrrrrrrrrrr alle klitten zijn er uit en ze ziet er nog beter uit onze prinses.

En ja wat betreft die pret oogjes, die zijn er weer. Ze gaat alweer ondeugend doen en ja als moeder zijnde dreig je dan toch een keer met, denk erom hoor of ik laat je op de wc zitten en als ze dan gaat lachen, ja dan haal je haar er toch maar af, ha ha. Iedereen die ons kent, weet dat we zulke grapjes kunnen maken en het ook alleen maar doen als het kan.

Kortom we gaan er komen, het wordt een iets langere weg met meer hobbels maar we zullen er komen!!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Els, (en Ral en Sabine en Lizzy natuurlijk),
    Wat fijn om te lezen dat het goed gaat!!! Kan me voorstellen dat je dan super blij bent met een "eigen"zuster. Fijn dat Lizzy het zo goed oppakt en zo goed hoe jullie ermee omgaan!!
    Gelukkig nu al aardig wat positieve berichtjes!! Geniet lekker van het weer!!! Kijk uit voor de spuit van Lizzy, ze spuit je misschien nog wel nat. Liefs Pam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te lezen dat het steeds beter gaat.
    Trouwens wat mooi gezegd, de laatste zin in je blog!!

    Sterkte!
    liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen