vrijdag 1 juli 2011

Vandaag nog niet naar huis

We hebben vanmiddag Els gesproken vanuit het ziekenhuis en zoals het er nu uitziet komt Lizzy in ieder geval vandaag NIET naar huis.

Haar bloed is vandaag weer nagekeken en dat was goed.
De wond ziet er ook goed uit.
Dus dat is allemaal goed nieuws.
Ze vermaakt zich nog prima, is vandaag zelfs bij de zeepaardjes wezen kijken in het ziekenhuis maar wil natuurlijk het allerliefst naar huis.
Ze waren in afwachting van de dokter die vanmiddag nog even langs zou komen. Er moet een plan gemaakt worden zodat Lizzy thuis door kan met de medicatie van de antibiotica.

We gaan nu toch maar weer lekker eigenwijs duimen dat ze morgen naar huis mag maar dat is dus absoluut niet zeker maar waarom zouden we niet gewoon hopen......, toch ?!?!

Groetjes Marianne

2 opmerkingen:

  1. O,O, wat moeten jullie een geduld hebben. Maar het belangrijkste is dat het Lizzy goed gaat. Sterke allemaal en we hopen op morgen en.....zo niet tegenwoordig ga je ook wel op zondag naar huis hoor. Gr. A3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieverds, gelukkig gelukkig het gaat nog steeds een stapje vooruit. Hopen dat dat zo blijft en dan lekker naar huis. Hi, hi, eten mee nemen. Julle hebben groot gelijk. Wel geld terug vragen vd verzekering he? Tenslotte hoeven ze voor lizzy geen boodschappen te betalen vh avond eten. Sabine, je bent zeker blij als je zusje naar huis mag? Jullie zullen vast wel eens ruzie hebben maar je zal haar nu wel missen, ik heb ook 2 meiden en lisa gaat op ponykamp. Ze maken wel eens ruzie, maar merle gaat haar missen. We duimen voor jullie, liefs de hoedjes

    BeantwoordenVerwijderen