maandag 11 juli 2011

Pssssssssssssssttttttttttt het gaat goed!!!!!!!!!!!!!!!

Na het water gevecht van vanavond kan ik wel zeggen, ze gaat vooruit en het gaat steeds beter.
Lizzy in de rolstoel in onze tuin met alle spuiten gevuld met water en bij buurvrouw Hetty in de tuin Jasmijn, Sabine en Marije en ja wel Simone die heen en weer rende en Lizzy maar spuiten met water. Gieren van de lach deed ze en daar kan ik zo van genieten!!!! Heerlijk. Ze is nu wel helemaal uitgeteld maar goed we moeten nog even wachten voor de anti biotica en dan lekker slapen!!!!
Ze geniet echt weer!!! Ze is ook best wel moe, maar die rust neemt ze ook met een film of een boekje gewoon niets doen. Stoer van d'r!!!!!
De wond ziet er ook goed uit en Lizzy doet zelf de controles in opdracht van Hetty. Het verband haalt ze er zelf vanaf, de wond laat ze ingepakt en dat haalt Hetty er dan af. Ze helpt ook met verbinden, kortom we zijn en blijven trots op onze Kanjer!!!!!

We blijven kaarten ontvangen, super helemaal leuk. De eerste slinger is naar beneden gekomen en dat gaf een aardige klap. Ze is bezig om alle kaarten van hondje Dylan in te plakken en daar maakt ze een Dylan boek van. De andere kaarten gaan we ook iets meedoen en zodra ik het aantal weet horen jullie het. Helemaal leuk en zoveel verschillende ook!!!!

Nogmaals bedankt voor alle aandacht, kaarten, cadeaus!!!!!!

2 opmerkingen: