woensdag 29 juni 2011

update lizzy

Nou weer een berichtje van moeders zelf, lekker in me eigen bed samen met Sabine en Nothing Hill aan, kijken wie er als eerste slaapt!!!!!

Als eerste ik loop niet te sjansen met jonge dokters op de gang en kijk even uit wat je schrijft zus, er zijn wat zusters die ook de blog lezen. En die kunnen bevestigen dat ik lekker op me bedje lig de hele avond en nacht!!!!!!

De bloed waardes waren positief, YES. Vanmiddag werkte het kraantje op haar hand niet goed meer en ging het niet goed met de anti biotica die liep in de hand!!!! Toen moest er op de andere handje een kraantje geplaatst worden. Wij hadden stille hoop dat het niet hoefde en dat we toch aan huis konden gaan denken maar helaas, kraantje twee aan de andere hand is geplaatst. Na 4x bloed prikken van gisteren kun je wel begrijpen dat dat niet helemaal vanzelf ging. Even begeleiding vooraf en ze heeft maar een klein kikje gegeven, nogmaals ik  blijf erbij en Ral ook we hebben veel bewondering voor Liz hoe ze overal mee omgaat. We zijn ook super trots op haar!!!! Ook op Sabine hoor!!!!1 soort anti biotica hoeft ook niet meer dus blijven er nog 4 over!!!!!!

Nou duimen voor vrijdagochtend dat alles er goed uitziet en dat de arts kan vertellen of we heel misschien aan huis mogen gaan denken. Dat zou zo lekker zijn voor ons alle vier!!!!!

Lizzy vermaakt zich prima in het ziekenhuis!!! Natuurlijk is ze wel eens boos en opstandig maar dat hoort erbij. We nemen eten mee van thuis, dat gaat beter en dan eet ze lekker. Ze gaat veel spelen in de kids club en ze kan heel goed sjoelen!!!!!!!! Ze helpt de zusters met het vervangen van de slangetjes met de antibiotica kuur en soms is ze ook wel eens heel boos op de zuster en mogen ze er niet aankomen als ze dan toch toegeeft helpt ze gewoon weer even mee met vasthouden. Zelfs de dokter helpt ze met het verbinden van de stomp!!!!

Nou ik ga morgen weer logeren  en dan schrijft Marianne weer wat of we wachten tot vrijdag, duimen jullie allemaal mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dikke kus

6 opmerkingen:

  1. Wat een goede berichten, maar het is inderdaad een kanjer!!!! Geef haar morgen maar een heleboel knuffels van mij
    groet
    juf Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om zo'n positief bericht te lezen.
    Wij gaan heel hard duimen voor jullie alle vier.
    Kanjers, knuffel van ons, Els geef je ze even door.
    Liefs Bert en Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tuurlijk duimen we mee!!! Mandy vraagt elke dag een paar keer naar Lizzy en juf Judith houdt de blog in de gaten en vertelt nog wel eens wat op school. De kids vinden dat zeer prettig kan ik je wel vertellen. Ze leven echt allemaal heel erg mee en wij ook natuurlijk. Kunnen jullie het nog een beetje handelen??? Sabine ook. Ik hoop het van harte.

    Gr. Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. met je oudste in bed een film kijken heerlijk!!!!
    Goed te lezen dat het iedere keer toch weer iets beter gaat, ondanks het kraantje!
    Geef haar een dikke knuf van ons en we denken aan jullie.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn te lezen dat het goed gaat,en hopen dat jullie snel weer met z'n allen thuis zijn.

    Kanjers zijn jullie alle vier.

    Veel groetjes Bertha en Ton

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, natuurlijk duimen we voor jullie!
    Was het een leuke film Sabine? Ik hoop dat jullie weer snel met z'n vieren in dat grote bed film kunnen kijken.
    Dikke kus,
    Jos en Carla

    BeantwoordenVerwijderen