zaterdag 7 februari 2015

Lizzy in een nieuw bed, Papa op de slaapbank en mama heerlijk in haar eigen bed!!!

Hallo allemaal,

Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor welke vorm van aandacht dan ook!! Een kaart, what's app, via facebook of wat dan ook. Het doet ons alle vier goed om te weten dat jullie zo met ons mee leven.

En ja dan even over me zussie Marianne, je bent echt een SCHAT dat je de blog voor ons wilt bij houden en iedereen op de hoogte houdt over Lizzy en de rest van de familie!!! Ik kan jullie wel vertellen dat de dokters niet echt op Magic Mike lijken maar wel heel aardig zijn en de nachten daar zijn eigenlijk niet echt om over naar huis te schrijven..........geen idee natuurlijk wat Ral vanavond mee gaat maken. Je wordt om de drie uur wakker van de controles van Lizzy en natuurlijk gaat in die tussen tijd dat je kan slapen een pomp af die leeg is, piep piep............en Lizzy ja die snurkt lekker door hoor!!!

Dan Sabine nog even, onze grote SCHAT, die was toch wel even onder de indruk van alles wat er gebeurde donderdag. Ze komt lekker iedere dag op bezoek en is een grote KANJER!!!!

En ja dan Lizzy!! Wat een respect en bewondering heb ik voor haar!!! Ze doet het allemaal zo goed en zonder te brommen. 5 pillen 3x per dag, oke mama kom maar met een bekertjeswater........en weg zijn ze!!! Dan die drie pompen met slangen, 2 via het pompje in haar hand en 1 via een rug blokkade.
Die had vannacht ook gebloed, bed er onder. Duimen dat die er snel af mag!!! Ze heeft nu last van haar eigen been, vervelend, in het ziekenhuis denken ze en hopen ze dat het van de blokkade komt in haar rug. De fysio heeft oefeningen gegeven om het been op kracht te houden. Ook heeft ze twee kleine door lig plekjes op haar voet, je moet goed kijken hoor maar de Fysio heeft gelijk een speciaal bed met matras geregeld. We hadden het wel gezien maar wisten niet wat het was!!! Helaas vanmiddag ook wat bloed in de urine. Geen blaas ontsteking, gelijk nagekeken. Waarschijnlijk van het catheter. Vandaag was dus de dag van de kleine probleempjes maar overal is een oplossing voor te vinden.
Vanmiddag Opa en Oma eerst op bezoek gehad en daarna Manus Anita en kids. Je kan heel goed merken dat ze dat nog niet helemaal aan kan. Ze gaat gewoon op den duur haar eigen ding doen.
Door alle medicijnen heeft ze concentratie problemen en dat is niet zo gek ook hoor!!!
Wat doen wij zo de hele dag.................film kijken, voorlezen ( zelf lezen is nog wat lastig en ja als je dan ruim 15 boeken klaar hebt liggen..........dan valt dat wat tegen....) kleuren, knutselen, wordament spelen, controles, oefeningen.....eigenlijk gaat de dag best snel. Gister zijn we lekker op gebleven met Everybody Dance Now, chips erbij...........effe quality time!!! We hadden wat moeite om de ogen open te houden maar het is gelukt. Voor ik me luxe bed in orde had snurkte Lizzy al!!!
Vanmiddag kreeg ze een heerlijk plakje cake met schuimpjes en wat chips ernaast..........en wat zegt ze dan, Mama het lijkt net een hotel hee!!!

Ik kan nog heel veel schrijven over hoe trots ik ben en hoe goed ze het doet maar dat weten jullie allemaal al. Morgen wordt een belangrijke dag.................we houden jullie op de hoogte!!! Sabine en ik kan nog effe lekker samen genieten..............duimen maar dat me ogen nog even openblijven...........afgelopen 4 nachten niet echt veel geslapen..........maar ook dat gaat goed komen!!!!

Fijn weekend allemaal en lekker genieten............dat is echt belangrijk voor iedereen!!! In zo'n ziekenhuis zie je heel veel en ook dingen die je beter niet kan zien. Het relativeert je ook hoor!!! Kortom geniet van elkaar en van het leven!!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten