woensdag 25 februari 2015

Fysio, effe in de klas geweest en de hechtingen zijn eruit..............

Vorige week zijn voor  de eerste keer naar de Fysio geweest. Het was een hele onderneming, rolstoel, krukken.....op tijd van de ene verdieping naar de andere...............maar het is allemaal gelukt.
We zijn weer gewoon bij Krystle, net als altijd. De oefeningen geoefend en thuis is ze druk aan het
oefenen ermee.
Die vrijdag kwam de schoolfotograaf...........Lizzy wilde geen portret foto (en dat snap ik ook wel) maar wel op de klassenfoto. Ze vond het heel leuk om de klas te zien maar ook heel spannend.
Het kostte haar heel veel energie en daarna lekker op de bank!!!
Afgelopen weekend hebben we er ook 1 tramadol pil afgekregen en dat is gelukt.
Lizzy geniet heerlijk van het naar buiten gaan met de hond. Daar knapt ze ook echt van op!!!
Afgelopen maandag samen met de pijnpoli een afbouw schema van de medicijnen gemaakt. Het zou lekker zijn voor haar als het allemaal gaat lukken. Dan is ze weer wat helderder maar goed pijn is ook niet fijn. We gaan het beleven.
Dinsdag zijn de hechtingen eruit gegaan in het ziekenhuis, alle 20!! Het klinkt gek maar de wond ziet er echt heel mooi uit. De arts was ook tevreden. De uitslag van het stukje been is nog niet binnen de pathaloog wilde het ook nog op een andere manier nakijken. Als de uitslag er is nemen ze contact op maar het kon wel even duren.
Vandaag weer lekker zelf onder de douche zonder dat papa "zwiep"vast houdt en je moeder je haar moet wassen. Wat super dat de badkamer helemaal voor Lizzy is aangepast. Zitten onder de douche, errug makkelijk!!!

Eigenlijk hebben we niets te klagen. Het is soms wel lastig om met de emoties van Lizzy om te gaan maar het lukt hoor en ja de verwerking moet toch een keer komen.
Ze geniet  van alle kaarten en ze hangen ook nog steeds in de kamer...............

Volgende week gaan we naar het revalidatie centrum voor de eerste pas van de liner en kijken welke
prothese het gaat worden en tot die tijd gaan we kijken of we kunnen afbouwen met de medicijnen, doen we 2 keer per dag de stomp zwachtelen en doet Lizzy lekker waar ze zelf zin in heeft.
Op de tablet, lezen, films kijken, met Doerak spelen en lekker naar buiten met de rolstoel.

Volgende week laat ik weten hoe het in het Revalidatie centrum is geweest..................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten