woensdag 4 februari 2015

Nog 1 nachtje slapen

Nou daar ben ik dan nog even op de valreep. Hele plannen gemaakt voor vandaag en voor de blog maar helaas niets van gekomen. Maar het was ondanks alles wel een lekkere dag vandaag.

Even terug naar vorige week. Lizzy is heerlijk wezen logeren in Tilburg, lekker in de sneeuw gespeeld en de dag erna de Winter Efteling. Het was echt een super gezellige dag, we hebben allemaal genoten. Ze heeft al haar  zinnen verzet en is in alle wilde attracties geweest die er maar waren. Van de boot tot de bobslee baan, phyton tot Joris en de Draak ( ik kon niet achter blijven natuurlijk..........................) Kortom het was een top weekend. 

 


Ja en toen werd het de bewuste donderdag en zag Lizzy het allemaal even niet meer zitten en dat mag ook. Ook dat is weer goed gekomen. Lekker poffertjes gegeten. Die zaterdag kon ze gewoon mee toen Tim 18 jaar werd. Die zondag was ze niet helemaal fit, het water kwam haar ogen en neus uit lopen. We zouden naar de film Annie gaan met Tess, we waren even in twijfel, toch maar gegaan. Het was een super gezellige middag geworden. Maandag en dinsdag is ze niet naar school geweest. Dat heeft haar wel goed gedaan, ze is lekker opgeknapt, geen rode neus meer. Vandaag is ze nog een uurtje geweest om iedereen nog even te zien.

Vanmiddag lekker met de honden gelopen. Mama het maakt toch niet uit of ik een blaar krijg of niet...zegt ze dan heel lachwekkend.......het gaat er toch morgen af............Euh en daar sta je dan als moeder en ja dan kun je haar alleen maar gelijk geven. Haar haar is weer helemaal ingevlochten. Op de terug weg kreeg ze het even heel kwaad. Altijd handig als je aan het auto rijden bent!!! Auto aan de kant en troosten maar. Net haar hondje weggebracht en ook daar had ze even moeite mee...........logisch............ik stiekem ook !!! Morgen maar even bellen hoe het de eerste nacht is gegaan. 

Morgenochtend wordt ze geopereerd, spannend heftig........afgelopen nacht heeft zij heerlijk geslapen Rally en ik niet..........Nu zit is nog lekker op.........straks allemaal tegelijk naar bed en dan zien we wel of het film kijken wordt of toch snurken. Haar pillen heeft ze ingenomen maar we hebben nog niet het idee dat ze er rustig van wordt.........eerder in positieve zin Hyper!!!

De eerste kaarten hangen al aan de trap, Bedankt!!! ze blijft het toch heel leuk vinden al die kaarten. Een grote ballon uit een doos, stiften, kleurboeken van crea, snoep, krantje De Wakkere Muis, de Penny, bodylotion, een knutselwerk van haar vriendinnen kortom vandaag lijkt het wel een beetje op een verjaardag. Iedereen bedankt voor alle steun en support op welke manier dan ook. Zus lief jij ook bedankt voor de films!!! Als ik niet kan slapen daar kom ik de nacht wel door!!!!  Vanaf morgen houdt Marianne jullie weer op de hoogte!!! Alvast bedankt zussie!!!!
I



1 opmerking: