vrijdag 6 februari 2015

Wat een stoere nicht heb ik !

Wat een middag, ik heb niet alleen het Sophia Kinderziekenhuis en het Erasmus ziekenhuis gezien maar ook héél Rotterdam, het is daar groot zeg... je kunt er oneindig rondrijden en mensen naar je laten toeteren zonder het ziekenhuis te zien. Maar ok.... terug gewoon mijn Tropicana sensor aangezet en reed zo naar huis. Maar Els, bedankt voor je routebeschrijving ;-). Zo de toon is gezet, nu weer even serieus.

Wat hebben wij als familie een ontzettend groot respect en trots gevoel voor Lizzy, wat een stoere meid zoals ze daar ligt na zo'n heftige operatie met overal nog slangetjes. En dan toch vol trots al haar kado's en alle kaarten van de klas laat zien (zie foto). Met een grote glimlach het mooie fotolijstje showt die ze van haar "BFF" Tess heeft gekregen die vanmiddag even kort op bezoek is geweest.



Ze zit goed onder de medicijnen om de pijn te onderdrukken, af en toe komt de pijn erdoorheen en wordt er door de pijn poli ingegrepen, gelukkig. Ondanks dat was ze goed te spreken maar je zag haar moe worden en af en toe afdwalen door de medicatie.

De afdelingsarts (oftewel Magic Mike ... ja die kwam toen ik er was en Els in het restaurant zat.... yeah!) vroeg of de wond drain eruit mocht en Lizzy zei nog voordat Els er bij was "ja hoor... doe maar". Hoe bedoel je stoer !? Dus hupsakee zonder een kick dat ding eruit, weer een stapje verder in herstel !

Ze heeft heerlijk even met Mandy gekletst, dingetjes verteld die ze heeft meegemaakt en samen op de tablet een spelletje gedaan tot de wangen zo rood werden dat het hoog tijd was om te gaan, ze moest erg wennen aan de drukte om haar heen en dan hebben we het uiteraard nog verdeeld.  Maar wat wil je een dag na operatie, dit kost nog wel even wat tijd en die kan ze krijgen, de kanjer. Mandy heeft een kado mand gegeven met allemaal knutsel dingen zodat ze wat te doen heeft de komende tijd.



Lizzy gaat vanavond nog "Everybody dance now" kijken en als de zuster voor de laatste ronde is geweest, rond 22.30 uur, wil ze pas gaan slapen zodat ze de hele nacht door kan slapen. Ik ben benieuwd of ze dat gaat halen zonder dichtvallende ogen.

Els slaapt vannacht weer in het ziekenhuis op het heerlijke comfortabele grote bed op de kamer bij Lizzy en hoopt natuurlijk dat de arts nog langs komt voor een extra wondcontrole....logisch !

Ja Els.... ook op jou, Rally en Sabine zijn we trots. Jullie doen het toch maar weer even met elkaar. Houden de moed en humor erin en slaan je weer door deze nare periode heen, petje af !!! Xx

Geen idee wanneer er weer een update volgt. Bij geen nieuws wellicht pas morgenavond door Els zelf !

Groetjes "zussie" Marianne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten