zaterdag 25 juni 2011

Juliana Kinderziekenhuis

Hier weer even de laatste nieuwtjes over Lizzy. Ik lig dit te schrijven lekker in  mijn eigen bed met Sabine naast me en met een echte meiden film aan!!!! Even quality time met onze Sabine!!!!!!!!

Lizzy heeft afgelopen nacht goed geslapen. Rond 6 uur was ze even wakker en had hele verhalen tegen Rally!!!Daarna is ze weer gaan slapen tot 9 uur. In de ochtend ontbeten, lekker gespeeld in de speelkamer en het voetbal spel gespeeld. In de middag zijn we in de Snoezelkamer geweest. In het plafond allemaal lichtjes, mooie geprojecteerde vlinders op de muur, muurschilderingen van een bos en je ligt lekker op een waterbed. Eerst wilde ze niet en daarna heeft ze er ruim 2 uur liggen slapen!!!! Op de kamer nog wat tv gekeken en een filmpje!!!

De pijn is minder, ze krijgt 2 verschillende soorten antibiotica voor de infectie. Natuurlijk is ze wel eens even van slag, wat wil je na alles wat er allemaal gebeurt is maar verder houdt ze zich best goed!!!! Ze moet  uitrusten,  dingen doen die zij wil, slapen en aansterken. Duimen dat de pijn niet erger wordt dan dit en dat de wond er goed en rustig uit ziet.Ze gaan vandaag en morgen ook de antibiotica spiegel bekijken en ja dan krijgt ze een prikje in een vinger en Sabine en ik denken al te weten in welke vinger................we laten het nog weten!!!!!!!!!!!!

Weltrusten

dikke kus Els en Sabine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten