donderdag 16 juni 2011

Lizzy is thuis !

Via deze weg kan ik jullie zeker en wel bevestigen dat mijn stoere nicht Lizzy écht weer thuis is ! Ze zat als een prinses op de grote ligstoel met een glimlach te wachten tot nichtje en vriendin Mandy (voor wie dit niet weten Mandy is onze dochter) eindelijk even snel die tas vol kadootjes kwam brengen !!!
Voor de komende week voor iedere dag een kadootje en we zijn maar meteen met twee begonnen vandaag ;-)

Super fijn om Lizzy weer thuis te zien en gelukkig voor ons ook die echte Lizzy glimlach en heerlijk om mijn zus even te knuffelen, met een brok in mijn keel maar huilen doen we wel stiekem ;-) !

Het gaat goed met Lizzy, ze is enorm blij dat ze weer thuis is en daar kan nu even helemaal geen pijn of ellende tegenop ! Daar zal echt nog wel een bui tegenin komen maar dat is niet zo gek.

Els is ook blij weer thuis te zijn en is met haar zes uurtjes slaap van deze week kapot en zag het nog even niet zitten om zelf het blog bij te werken vandaag. Ik kan me zo voorstellen dat je in een emotionele achtbaan zit deze dagen en dan ook nog al die lieve reacties op het blog die ze nu pas kon lezen en natuurlijk al die kaarten, bedankt daarvoor !!!

Laten we hopen dat ze allebei een goeie nacht kunnen maken om uitgerust aan de eerste dag thuis te beginnen want dat zal heus niet allemaal vanzelf gaan. Ze heeft gelukkig de nodige pijnstillers mee.

Els en Rally willen totdat ze terug zijn geweest voor de controle afspraak a.s. dinsdag graag zoveel mogelijk rust voor Lizzy ! Wil je een keer wil langskomen, hartstikke leuk maar dus graag pas na dinsdag en eerst even een belletje. Wordt er niet opgenomen dan is Els misschien druk met Lizzy, spreek dan alsjeblieft wat in want de nummermelder werkt niet !

We houden jullie op de hoogte !

Groetjes Marianne

6 opmerkingen:

  1. Rust maar lekker uit in je prinsessenbed voor het raam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoera! Weer thuis, wat een fijn nieuws! De komende dagen proberen een klein beetje bij te komen van alles en lekker genieten met zijn viertjes. We zullen iedere keer als we langslopen een grote handkus naar jullie toe blazen!

    Dikke kus van Wilfred, Corina, Tess en Lynn xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Rally, Els, Sabine en Lizzy.
    We kennen jullie nog niet zo lang maar we vinden het heel bijzonder dat we op deze manier kunnen volgen hoe het met jullie gaat.
    Ik heb de afgelopen dagen heel veel aan jullie gedacht en ik ben blij dat Lizzy weer thuis is.
    Rust maar lekker uit en dan zien we jullie over een tijdje weer in het zonnige Zeeland.

    Heel veel lieve groetjes van jullie buurtjes.
    Berny, Tina, Perry en Davy.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Lizzy. Heb je lekker geslapen in je eigen bed.? En gaat met met Mama ook een beetje. ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dag lieve allemaal, neem vooral ruim de tijd om met elkaar te zijn,de rest komt later wel.
    een omhelzing van gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve allemaal,

    Hoop dat jullie eerste nacht thuis goed gegaan is?
    En Els, ik hoop ook vooral dat jij een beetje geslapen hebt?
    Nu lekker de tijd nemen om met elkaar bij te komen en alles een plekje te gaan geven.
    En wat super dat je zus deze blog zo goed heeft bijgehouden, we werden super snel op de hoogte gehouden en dat was fijn!
    Want o, wat zijn jullie vaak in onze gedachten!!!

    Liefs Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen