maandag 27 juni 2011

Watergevecht......

Els net nog even gesproken met positieve berichten vanuit Den Haag !

Het gaat lekker met Lizzy, ze knapt op! Ze is vrolijker, is vandaag naar de kidsclub geweest, even naar buiten geweest en jawel... heeft zelfs een watergevecht gehouden met de zusters met de gebruikte spuitjes waarmee ze haar antibiotica krijgt, wat een grap !

Omdat het ziekenhuis eten nou eenmaal niet zoals thuis is (zeg ik dit netjes....) heeft Rally thuis voor haar gekookt en dus heeft ze wat zelfgemaakt eten gegeten vandaag !

Voorlopig gaat er nog genoeg medicatie in maar Lizzy voelt zich beter en dat is belangrijk. Natuurlijk heeft ze haar dipjes en dan wil ze natuurlijk maar één ding en dat is naar huis !

Vanavond sliep ze alweer lekker en Els ging nog even een film afkijken (of sjansen met een lekkere jonge dokter op de gang.... maar dat zal ze ons natuurlijk niet vertellen....) voordat de volgende medicatie er weer aan komt en Lizzy weer wakker wordt. 

Dit was het weer, hopelijk morgen weer zo'n positief bericht.

Groetjes Marianne

5 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk bericht. Marianne jij ook nog VAN HARTEGEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG. Het was heel gezellig zaterdag.En dan is het ook nog leuk om met zo,n bericht secretaresse van je zus te spelen. Allemaal een beetje opgelucht. gr. tante A3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allemaal goeie berichten, wat heerlijk allemaal. Lizzy, als je dit leest, moet je ook maar een spuitje met water voor de dokter bewaren, kan hij lekker ook schrikken!!!Wat ontzettend goed om weer over de normale dingen te kunnen lachen tussen de dips door.Ook voor de andere 3 zal het nu wat moeilijker worden om te wachten op de thuiskomst van Lizzy, maar laat je niet kisten en probeer wat uit te rusten, want zo gauw ze thuis is...... was het maar vast zover
    heel veel liefs en dikke kussen ook voor de kok en Sabine en Els van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ddit is een beter berichtje, jullie zullen het wel warm hebben of is er airco.
    Er is weer een kaart onderweg. Kunnen jullie al memorie spelen of kwartetten met alle kaarten.
    liefs Jenneke

    BeantwoordenVerwijderen