dinsdag 14 juni 2011

Lizzy slaapt.....

Ik ben net weer gebeld door Els.

Het gaat goed met Lizzy, ze is alleen erg moe. En dat is natuurlijk niet zo gek na zo'n operatie, narcose en de nodige pijnbestrijding.
Tussendoor zien ze de Lizzy de we allemaal het liefste zien, met een grote glimlach... maar even daarna stort ze dan weer in.
Ze had niet echt trek in haar avondeten maar krijgt van Els lekker de dingen waar ze trek in heeft zoals stengeltje dip en Sisi no bubbles.

Na een alarm van haar pompje (daar wordt je als moeder ook vrolijk van als je probeert je kind in slaap te krijgen na ontelbare bladzijden voorlezen) is ze bij de tweede poging gelukkig toch in slaap gevallen. En hopelijk gaat ze hier lekker van bijkomen zodat ze morgen weer wat fitter is.

Els gaat zo ook slapen en alvast wat uurtjes maken voor het geval het vannacht onrustig wordt, het is nogal druk en onrustig in het ziekenhuis.

Intussen zijn de artsen in overleg met het revalidatiecentrum in Rotterdam en daar horen ze morgen hopelijk meer over.

Of Lizzy morgen naar huis mag hangt af van de hoeveelheid pijn die Lizzy heeft als ze geen pijnbestrijding meer krijgt via het slangetje. Ze moet het zelf kunnen met de pijnstillers die thuis gegeven kunnen worden. Dus dat wordt spannend......

We houden jullie op de hoogte !

Groetjes Marianne

5 opmerkingen:

  1. Lieve Lizzy,papa en mama en je lieve zus en de rest van de familie en vrienden,
    Deze verhalen KAN je gewoon NIET lezen ZONDER tranen in je ogen,wat een KANJER is Lizzy en wat een kanjers zijn jullie als gezin!
    Heel veel sterkte de komende tijd,ik zal helpen hopen dat ze snel naar huis mag en niet te veel pijn zal hebben...
    DIEP respect voor jullie allemaal en een DIKKE kus van ons...
    Dennis,Milana,Cavin,Mathijs en Thomas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Lizzy, Els, papa en zus van Lizzy.
    Heel veel beterschap en sterkte gewenst.
    Anouk heeft het nergens anders over dan Lizzy, ze is er erg mee bezig.
    Zoals mijn zus al schreef, echt veel respect voor Lizzy en jullie als gezin.
    Dikke X Ingrid, Remco, Anouk & Tristan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve, lieve, lieve, els, ral, sabine en lizzy, wat een ingrijpend geheel, hoe je het allemaal beschreven hebt. Tranen in mijn ogen. Maar ook diep, diep respect hoe jullie er mee om gaan. Maar dat vond ik sowieso al, dat is niet alleen nu nadat ik de blog heb gelezen. Sterke mensen, met 1 doel, het beste voor de meiden!! Maarja, jullie zeggen het zelf al, die mooie glimlach, daar ga je voor!! Wat een plaatje en prachtig haar!! En haar grote zus sabine is ook zo,n mooie meid!! Heeft vast en zeker ook zo,n mooie glimlach. Weet je, ik weet zeker dat het goed komt, kan bijna niet anders met zo,n liefdevolle familie. Ik denk dat die artsen dat in het begin gelijk al door hadden en daarom zeiden, het komt goed. Ik, wij, hopen dat lizzy niet veel pijn meer krijgt en dat ze net zo sterk en lachend blijft zoals ze al die tijd al is. Dan kan dat stralende gezichtje er weer voor zorgen dat het verdriet van papa, mama en zus langzaam aan weer verdwijnt. Op naar een spoedig herstel. Nog een lange weg te gaan, maar het komt goed. Marianne
    goede tip om een blog te maken. Veel sterkte allemaal, ook de opa,s, oma,s, tantes en ooms. Veel liefs, Rene, pam, lisa en merle x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oke..de knoop in mijn maag wordt minder. Heb de hele dag aan jullie gedacht.
    zie jullie snel. XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve allemaal, hoop dat jullie een klein beetje geslapen hebben?!
    Ook vandaag duimen we weer met zijn allen voor jullie, sterkte!
    Veel liefs van ons viertjes en een hele dikke kus van Tess voor Lizzy!

    BeantwoordenVerwijderen