vrijdag 24 juni 2011

Lizzy is weer opgenomen

Zoals Els gisteren heeft geschreven moest Lizzy vandaag naar het revalidatiecentrum in Rotterdam en daar vonden ze de wond/stomp er niet goed uit zien en ze moesten meteen door naar Den Haag, het ziekenhuis dus.

Na bloedonderzoek is besloten om Lizzy op te nemen en ergens vandaag of morgen wordt ze weer geopereerd. De wond moet goed schoongemaakt worden en vervolgens gaat ze een week lang aan het infuus met antibiotica. Dus die blijft de komende week in Den Haag.......

Het is ontzettend balen en K.. hoe alles zo ongelofelijk tegen kan zitten voor dit meissie ! Ben je verdorie nog maar zeven jaar !!!

We blijven positief en zijn natuurlijk wel opgelucht dat ze op de juiste plek is waar ze haar kunnen helpen en hopelijk komt dan toch een keer dat moment waarop alles eens mee gaat zitten en Lizzy zich goed voelt en minder pijn heeft !

We houden jullie op de hoogte !!!

Groetjes Marianne

5 opmerkingen:

  1. wat balen dat het nu niet goed gaat! Maar ze is inderdaad nu weer even op de goede plaats. Hopen dat het vanaf nu eens beter gaat.
    Sterkte allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat erg voor die kleine prinses, maar ook voor Sabine en Ral en Els. Gisteren nog zo'n positief stuk en dan vandaag deze geweldige domper. Je zou er alles voor willen geven om haar morgen nog beter te maken, maar helaas, de waarheid is even anders . Vanaf de zijlijn hopen we dat de operatie goed gaat en ook het beoogde resultaat geeft, zodat Lizzy na het ziekenhuisverblijf weer gewoon lekker naar huis kan om daar verder op te knappen. Sterkte allemaal!!
    Dikke kus van Margriet en Aad

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve, lieve, lieve Els, Rally, Sabine en Lizzy, wat een verschrikkelijk rorbericht en wat een tegenvaller... Werd al een beetje ongerust toen ik vanavond zag dat jullie nog steeds niet thuis waren.
    Heeeeeeeeeel veel sterkte de komende week weer voor jullie alle vier. We blijven doorgaan met hopen dat het eindelijk eens een beetje beter zal gaan.
    Veel liefs van ons viertjes en een superrdikke knuffel van Tess voor Lizzy xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag lieve schatten. Wat een pech toch weer. We zijn allemaal van slag door deze toestand. Gelukkig wordt ze vanavond nog geopereerd, dat scheelt weer een dag.Sterkte en hopen op betere tijden. Gr.tante Adrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een rotbericht. Héél veel sterkte. Hopen op betere tijden, ik heb het zó met jullie te doen. Die arme kleine Lizzy....

    Veel liefs
    Miranda Heemskerk

    BeantwoordenVerwijderen