donderdag 23 juni 2011

Lizzy

We gaan steeds een klein beetje meer vooruit!!! Super!!!! Dinsdagnacht was het helemaal niets en afgelopen nacht heeft ze lekker geslapen eerst tot 3 uur en toen tot 5:45 en ja hoor daar was onze uitslaap prinses weer en kwam ze om 8 uur!!!! Dwars door de druppels heen en dat gaf even wat problemen maaaarrrrrrrrrrrrrr we zitten nu lekker te spelen met de play mobiel en dat hadden we lang niet gedaan. We zijn super trots op onze prinses. Ze praat en lacht weer, alleen het eten wil nog niet zo maar dat komt wel goed!!!! Het optillen gaat nog steeds niet zo en ja als de tijd van de druppeltjes weer om is gaat het ook niet goed. We gaan nu onze weg daarin vinden en rust houden en lekker laten doen we ze zelf wil!!!!!!

Morgen gaan we het stompje met het vocht en blaartjes laten beoordelen in het revalidatiecentrum en zij gaan dan een plan maken voor het zwachtelen.

Vandaag is de ergotherapeut langs geweest met iemand van de vegro en in samenspraak wordt er een rolstoel besteld zoals die voor haar goed is. We laten het even geheim hoe die eruit komt te zien!!! Lizzy heeft het zelf bij elkaar gezocht, kanjer!!!!!!! Het koste haar aardig wat energie maar we weten wel dat ze daar begin van de week geen energie voor had.

Heerlijk om positief te schrijven, we gaan er voor en hopen dat ze het weekend is even bij de eendjes wil kijken voor in de sloot.

Nogmaals bedankt voor alle kaarten cadeau's en aandacht!!!!!!!

9 opmerkingen:

  1. O, wat super, ben zo blij voor jullie.
    Morgen gaan wij met de groep naar de musical van groep 8, komen dan bij jullie langs, moet je maar kijken of je thuis bent en wil zwaaien of dat je lekker de gordijnen dicht laat.
    ( tussen 9 en 9.30 uur)
    knuffel
    juf Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om te horen dat het slapen beter gaat en de druppels hun best doen (zeker sterk spul) maar als het maar werkt.Lieve Lizzy je maakt ons wel heeelllll nieuwsgierig hoe of dat je luxe sjees eruit gaat zien spannend hoor!!!!!!
    Doeiiii jan en christina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het voelt voor ons al goed om het te lezen, laat staan hoe fijn het voor jullie is dat het langzaam aan wat beter gaat!En helemaal fijn dat jullie al weer wat meer slaap krijgen op een nacht!

    Dikke knuffel voor jullie allemaal!

    Mirjam en de hele bubs hier

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn om eindelijk eens een beetje positief nieuws te lezen, zal het nu dan toch de betere kant op gaan? We hopen het van harte!
    Veel liefs, Wilfred, Corina, Tess en Lynn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We hopen dat het goed gaat en blijft gaan!
    Wij zijn in ieder geval in gedachten bij jullie en heel trots op kanjer Lizzy!!

    groetjes,
    badmeester Henk en badjuf Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi hoi,

    Vond Liz het een beetje leuk om naar de meiden te zwaaien en hun stemmen te horen???? Ik hoop het van harte. Veel succes nog verder en we blijven jullie natuurlijk volgen.

    Gr. Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Top! wat positiefs te kunnen lezen! ben heel blij voor jullie! moest wel aan Lizzy denken gister dat ze er niet bij was smiddags bij Wiebel Biebel.
    Ik duim dat het een stijgende lijn blijft en dat ze idd naar de eendjes kan gaan kijken en wil kijken!
    Een dikke knuffel van ons!
    Dennis,Milana,Cavin,Mathijs en Thomas

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goed om te lezen, zus. Houden zo en succes in Rotterdam morgen !
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Eindelijk een lichtpuntje aan de horizon.
    Hopen dat het een sterrenhemel wordt en het dan eindelijk de goede kant op gaat. Lizzy je hebt zeker wel een stoere stoel uitgezocht?
    Sterkte met alles. Liefs Bert en Wilma

    BeantwoordenVerwijderen