zaterdag 25 juni 2011

laatste nieuws uit het ziekenhuis

Dan ga je s 'ochtends weg om even een nieuwe zwachtel te doen en een plan te maken daarvoor en dan gaat het niet goed. Wij waren echt verrast. Tuurlijk had ze pijn en niet zo'n klein beetje ook!!! Maar dit...........daar hadden we niet opgerekend.

Toen we in het Revalidatiecentrum kwamen, hadden we eerst een gesprekje en ja hoor Lizzy doet nog even de vlag uithangen met haar stompje om te laten zien wat ze al allemaal kan!!!! Wij trots zijn!!!! Toen gingen we naar de verpleegkundige en hoe het er daar aan toe ging, is niet op te schrijven. Het bloed ging overal doorheen en zat vast en ga zo maar door. Heel veel pijn en huilen maar het is gelukt en onze dame ging ook weer lachen!!!
Daar zagen ze het al en we konden gelijk door naar Den Haag. Lekker hoor Ral in zijn werkkleding en wij niet veel bij ons, een boekje en een snoepje!!!! Onderweg kreeg ze steeds meer pijn door alle hobbels en stenen op de weg. In het ziekenhuis aangekomen heeft de arts gekeken en toen konden we bloedprikken!!! En ja wel in de middelvinger natuurlijk. Lizzy waar zit je pleister en dan kun je het wel raden!! De hele koffiecorner genoot mee, we hebben haar lekker laten gaan!
Toen de uitslag er was en wij moesten naar een kamertje, wisten we het al. En ja, ze is weer opgenomen (dat ging eerst niet vanzelf), half 10 heb ik (Els) haar naar de OK gebracht. Het kraantje op de hand wou ze eerst niet en ook daarna ging ze gelukkig met een lach in slaap, al denkend aan dolfijnen (hoop ik)De anesesist begroette haar met een lach en vroeg of ze niet gewoon een keer buiten het ziekenhuis afwilde spreken en ja dan is die stralende lach er weer van onze kanjer!!!
Rond half 11 heb ik haar weer opgehaald, Ral en ik hebben tegen haar aan staan kletsen maar ze bleef slapen en ze heeft gelijk. Het was een rare wacht dag!!!!!!Ze kon de hele dag ook niet echt slapen en dan zoveel medicatie gewoon krijgen, dan ben je ook gewoon op!!
Ze hebben de wond schoon gemaakt, de voorste rand was dood en dat hebben ze weggehaald. De blaren verzorgd, binnen in de wond bolletjes van oplosbare antibiotica. De oude hechtingen eruit, minder nieuwe erin zodat ze nog de wond kunnen bekijken. Het kan een infectie zijn maar het kan ook heel goed temaken hebben met de slechte doorbloeding die ze eigen altijd al heeft gehad in haar beentje. Kortom maakt niet uit, we gaan er weer voor!!! Zondag hebben we de eerste wondcontrole en verder komen we pas naar huis als alles goed is, hebben wij als ouders gezegd. De arts had 7 dagen gezegd, daar kwam die al op terug maar Lizzy weet niet beter dat het er minimaal 7 zijn.
Ze ligt lekker op een kamer met haar papa naast haar en morgen ga ik lekker prinsessen jurken brengen en schone kleren voor Ral.

Marianne zal de blog weer gaan bijhouden en wij gaan zorgen voor Lizzy en natuurlijk ook voor onze grote kanjer Sabine!!!

Voor degene die een kaart willen sturen kan dat naar:
Lizzy de Greef
p/a HagaZiekenhuis/ Juliana Kinderziekenhuis
Golfbreker MCU-3 Kamer 33
Sportlaan 600
2566 MJ  DEN HAAG

De kaarten die thuis binnen komen nemen we ook gewoon mee naar het ziekenhuis!!

Dikke kus Els Rally en Sabine

9 opmerkingen:

  1. Goed gedaan schat, ik neem het gewoon weer ff van je over. Geef jij al je aandacht maar aan onze kanjer Lizzy !
    Sterkte, hopelijk voelt ze zich aardig vandaag !
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier zijn gewoon geen woorden voor.
    Hoeveel tegenslag kun je nog hebben.
    Allemaal heel veel sterkte.
    Liefs Bert en Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jemig....zo ben je blij te lezen dat het beter gaat, en zo zitten jullie weer in het ziekenhuis.
    Wat een ongelofelijke pech heeft ze toch!
    En wat een rollercoaster aan emoties voor jullie,heftig!
    Laat de antibiotica daar maar mooi zijn werk doen, en fijn dat we het adres daar hebben, komt er weer een kaart die kant op.
    Een dikke knuffel voor jullie allemaal!!

    Liefs Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Lieverds
    Je voorgevoelens hebben je helaas weer niet bedrogen Els, het ging niet goed ondanks alle positiviteit die je uitstraalde. Hopelijk knapt die prinses nu snel op en kunnen jullie met de revalidatie beginnen. Veel plezier met z'n allen vandaag in het ziekenhuis en een dikke knuffel van ons voor jullie allemaal
    mam en Aad

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lieve allemaal, er staat weer een kaarsje te branden voor jullie hoor!
    een omhelzing

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Daar ben ik weer!!! En nu maar hopen dat ze wel goed geneest. Voor jullie allemaal een nare periode. Els, we zetten je vanmiddag met je vader even op het springkussen in de loods en hopen er een beetje spanning uit te springen.
    Een dikke knuffel voor Prinses Lizzy. gr. Tante Adrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve allemaal,
    Hopelijk gaat het nu werkelijk de goede kant op,en we wensen als jullie gezin veel sterkte.
    Bertha en Ton

    BeantwoordenVerwijderen
  8. kan alleen maar zeggen:" we denken aan jullie."
    Hele dikke kus en we gaan er weer voor!
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tess zegt: lieve Lizzy, ik vind het heel erg jammer dat je weer in het ziekenhuis ligt. Liefs van Tess

    BeantwoordenVerwijderen